Google play books könyvajánló

Google play books könyvajánló

Clara Benson: the Murder at Sissingham Hall

2019. április 12. - J357

A történet a 20. század elején játszódik egy angol vidéki kúriában.Az elbeszélője Charles Knox aki résztvevője az eseményeknek de Angela bogozza ki végül az ügyet.Érdekes krimi, Agatha Christie könyveire emlékeztet: a dolgozószoba ajtaja zárva, a kulcs belülről van a zárban, bár az erkélyre vezető ajtó nyitva van.Sir Neville pedig a kandalló előtt fekszik holtan, bár balesetnek tűnhetne az ügy, Angela hamar gyanítja hogy gyilkosság történt.A házban Sir Neville feleségén, titkárán, ápolónőjén kìvül a személyzet és ügyvédje valamint 6 vendég tartózkodik.Vajon melyikük a gyilkos?Indíték akad bőven...

Az író régiesebb szavakat is használ és jól írja le a helyszínt, nekem kicsit a személyek jellemzése hiányzott a könyvből.Talán jobban elképzelem a szereplőket ha több leírás van róluk.

A bejegyzés trackback címe:

https://playbooksajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr6314759476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása