Google play books könyvajánló

Google play books könyvajánló

Dale Mayer: Arsenic in the Azaleas

2019. július 22. - J357

Doreen válása miatt egyik napról a másikra drasztikusan megváltozik az élete: állás nélkül, pénz nélkül kénytelen nagymamája házába költözni.Nan egy idősek otthonába költözik, a papagáját és a cicáját pedig Doreenra hagyja.Doreen a kutyájával érkezik de kapásból meg kell tanulnia a cicáról és a madárról is gondoskodni, pedig még a kávéfőző használata és egy egyszerű bevásárlás is komoly kihívást jelent számára, a főzésről nem is beszélve, mivel dúsgazdag férje mellett alkalmazottak gondoskodtak még a kertészkedésről is.De Doreen nem esik kétségbe, lelkesen veti magát bele új, felszabadultabb életébe.

Ráadásul amint megérkezik, kutyája egy emberi ujjal szalad elő a házból, ìgy Nan házát ellepik a rendőrök, Doreen pedig nyomozásba kezd, és folyamatosan beleüti az orrát Mack a szimpatikus nyomozó munkájába.Vicces a folyamatos játékos civakodás Mack és Doreen közt és szórakoztató a krimi szál is a könyvben.

Kíváncsi lennék a második és harmadik könyvre is, persze azok már nem ingyenesek és egyenlőre sokallom érte a 2500 ftot könyvenként...

A bejegyzés trackback címe:

https://playbooksajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr6314974342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása