Google play books könyvajánló

Google play books könyvajánló

Alex A. King :Seven days of friday

2019. augusztus 09. - J357

Googleplay booksról ingyen letölthető.

Nem krimi és kicsit komorabb mint az író már említett könyvei.Vivi válása után Amerikából Görögországba megy kamasz lányával új életet kezdeni a sosem látott rokonokhoz.Vivi élete Görögországban sem alakul a legjobban, mikor már úgy gondolja hogy a gödör aljára ért, még nagyobb nehézségekkel szembesül.De Vivi egy erős nő, nem adja fel és a küzdő szellemének meg persze jó humorérzékének hála megjelenik a fény az alagút végén.

A könyvben központi szerepet kap a felnőtt szereplők és erős akaratú édesanyjaik konfliktusai, Vivi boldogulásában nagy szerepe van hogy képes a saját útját követni még ha ezzel édesanyja rosszallását is váltja ki.

Számomra az évtizedek óta fennálló családi konfliktusok varázsütésszerű gyors megoldása kissé túl rózsaszínnek tűnik és egy-egy szereplő kissé egysíkú (pl.Anastasia a megtestesült gonosz).

Összességében szórakoztató és egyben elgondolkodtató könyv...

A bejegyzés trackback címe:

https://playbooksajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr4415003114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása