Google play books könyvajánló

Google play books könyvajánló

Melissa F. Miller Irreparable harm

2019. február 01. - J357

Sasha egy feltörekvő ügyvéd egy tanácsadó illetve jogi képviseleti cégnél, élete szinte kizárólag a munkájából áll, azaz hogyan képviselheti legjobban az ügyfelek érdekeit.Míg egy nap a cégük által képviselt légitársaság egyik gépe egy hegynek ütközik és Sasha mentora kapja az ügyet hogy megfelelően képviselje a céget a kártérítési igényekkel szemben.Csakhogy Sasha és mentora hamar szembesülnek a ténnyel hogy a gép nem véletlen baleset áldozata lett.Ahogy nyomzni kezdrnek feltűnik az első hulla,hamarosan Sasha mentora is autóbaleset áldozata lesz és Sasha is célponttá válik.Sasha problémája már messze nem a karrierje illetve egész eddigi értékrendje átértékelődik.

Olvasmányos könyv, izgalmas, pörgő cselekménnyel, bár könnyen kikövetkeztethető hogy ki áll a repülőgép szerencsétlenség mögött.

A bejegyzés trackback címe:

https://playbooksajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr7014601472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása