Google play books könyvajánló

Google play books könyvajánló

Alex A. King Disorganized crime

2019. július 04. - J357

Kissé vontatottan indul a történet és nekem többször rá kelkett keresnem szavakra a szótárban, de aztán annyira megtetszett a könyv sajátos humora, hogy gondolkodom rajra megvegyem e a folytatásokat az Amazonról.

Kat Makris Amerikában él görög származású édesapjával, mikor is egy nap az apja eltűnik.A szomszéd szerint öltönyösök rabolták el.Kat felsem ocsúdhat amikor 2 ember kopogtat mondván hogy ők a görög családtagjai.Katet Görögországba viszik, a családfő nagymamához és Kat megtudja hogy apja családja görög maffia család.Apja keresésére indul, közben mindenféle kalandba keveredik, és mindezt sajátos humorral meséli el a könyvben.A görög hangulatot jól érzékelteti a könyv, szenzációsak a megjelenített szereplők: a néma testőr, a nőnek öltözött férfi nagynéni, a nagymama, és hangosan nevettem egy-két szituáción..

A bejegyzés trackback címe:

https://playbooksajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr4514925272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása